Lead generálás

Növelje e-mail listáját a weblapjába illeszthető űrlapjainkkal, vagy használja intelligens pop-up technológiánkat!

Használjon ingyenesen letölthető csalikat a landing oldalain, hogy hatékonyan növelje a megszerzett leadek számát!

Gondolkodjon el egy pillanatra a termékéről vagy szolgáltatásáról! Mi az Ön ajánlata? Most gondoljon az ügyfelei problémáira, fájdalompontjaira, amelyeket Ön megold! Most tehát van egy probléma, és Önnek van rá megoldása. Úgy gondolja, hogy a potenciális ügyfelei máris vásárolni fognak Öntől? Téved! Lehet, hogy a potenciális ügyfelei nincsenek is tudatában, hogy van egy ilyen problémájuk, vagy egyszerűen csak még nincsenek a megfelelő döntési fázisban. Önnek ezért ingyenes tartalmat kell biztosítania a számukra, amely megoldja egy nagyon specifikus problémájukat, pl. esettanulmányt, ebookot, stb. Ezek azok a csalik, amelyekkel megszerezheti a potenciális ügyfelek figyelmét és e-mail címét, megszerezve ezzel a jogot, hogy meggyőzze őket a vásárlásról.

Ha csalikat, landing oldalakat és regisztrációs űrlapokat használ, akkor sokkal több leadet tud megszerezni.

Maximalizálja weblapja konverziós arányát a Protopmail intelligens popup technológiája segítségével!

Meg kell szereznie weblapja látogatóinak e-mail címét. A látogatók a weblap tartalom olvasásakor sokkal nagyobb hajlandóságot mutatnak erre. Miért? Azért mert izgalmasnak találják az Ön termékét vagy szolgáltatását. Ez nem jelenti azt, hogy már most készek a vásárlásra, de ha meg tudja szerezni az e-mail címüket, akkor lead gondozással eljuttathatja őket a vásárlásig.

A popup ablakok, felső és oldalsó lead generáló űrlapok lehetőséget adnak azon weblap látogatók későbbi vevővé konvertálására, akik most még nem állnak készen a vásárlásra.