Impresszum


A honlap fenntartója

Protopmail Zrt.
Székhely: H-1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Cégjegyzékszám: 01-10-048237
Adószám: 25048403-2-43

ELÉRHETŐSÉG
Tel.: +36-1-800-9172
E-mail: help@protopmail.com
Weblap: www.protopmail.hu

FELELŐS KIADÓ

Koncz Gábor vezérigazgató

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Protopmail Zrt. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Protopmail Zrt. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészésével Ön elfogadottnak tekinti az alábbi feltételeket:

  • A Protopmail Zrt. weboldalai, illetve azoknak a tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Protopmail Zrt. jogosult.
  • A Protopmail Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, vagy tárolni. A Protopmail Zrt. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • A Protopmail Zrt. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, azonban hogy a weboldalakon a Protopmail Zrt.-től függetlenül változtatás történik, ezért – ha a hatályos jogszabályok másként nem rendelkeznek – a Protopmail Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalainak a pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, illetve a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
  • A Protopmail Zrt. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Protopmail Zrt. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, hozzáféréséből, azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a nem megfelelő működésből, üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Protopmail Zrt. kifejezetten kizárja.
  • A Protopmail Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Protopmail Zrt. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
  • A Protopmail Zrt. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.