Tömeges e-mail küldés, e-mail marketing

Küldjön bámulatos hírleveleket, azonnali ajánlatokat!

Mutassa meg szakértelmét, építsen bizalmat a hírlevelek erejével!

Miért kiválóak a hírlevelek? Azért, mert a már meglévő és a potenciális ügyfelei valószínűleg csak korlátozott ismeretekkel rendelkeznek a termékéről vagy szolgáltatásáról. Adjon hát nekik bővebb információt, ezzel is növelve az elkötelezettségüket! Ezen túlmenően Ön demonstrálhatja szakértelmét és bizalmat építhet cége iránt. A megfelelő kapcsolattartást is segíti, ha rendszeres jelleggel küld hírlevelet pl. hetente vagy havonta.

Növelje ügyfelei elköteleződését, demonstrálja szakértelmét és építsen bizalmat, hogy ezáltal növekedjen a cége!

Küldjön speciális ajánlatokat, promóciókat, azonnali értékesítési ajánlatokat a potenciális és a már meglévő ügyfeleinek!

A speciális- és az azonnali ajánlatok nagyon hatékony marketing eszközök. Használhatja például azon ügyfeleinek újraaktiválására, akik már úgy tűnik, hogy nem érdeklődnek terméke vagy szolgáltatása iránt, és kezdenek „elszivárogni”, de használhatja a tömeges e-mail küldést az aktív ügyfelek esetében is, hogy további vásárlásra ösztönözze őket.

Aktiválja a már elveszettnek hitt leadeket, nyerje vissza azokat az ügyfeleket, akik elszivárognak, és növelje ügyfelei értékét upsell ajánlatokkal!