Készítsen szép és egyben jól konvertáló e-maileket!

Használja az előre programozott, beépített e-mail sablonokat egy kattintással, vagy készítsen sajátot az egyszerűen használható drag & drop e-mail szerkesztővel!

Használjon a céljának megfelelő sablont!

Sok cég azt gondolja, hogy mindenképpen gyönyörűen megrajzolt, egyedi e-mail sablont kell használnia. Ez nem feltétlenül igaz! Az esetek nagy részében egy egyszerű, könnyen áttekinthető e-mailt célszerű használni. Miért? Mert az Ön célja, hogy a címzettek a tartalomra fókuszáljanak. Pl. amikor egy új érdeklődőnek bemutatja a cégét és egy hasznos tartalmat ajánl neki a blogjáról, akkor a túlzott dizájn nagyon könnyen elvonhatja a figyelmét a lényegről. Általános hírlevél küldéskor viszont kihasználhatja a szép dizájn előnyeit.

Először minden esetben az e-mail célját határozza meg, és a céllal összhangban hozza meg a dizájnnal kapcsolatos döntést, hogy minél jobb átkattintási arányt érjen el!

Készítsen e-mail sablont egyszerűen!

A Protopmail ingyenesen használható e-mail sablonokat tartalmaz, hogy Ön időt spóroljon. Természetesen Ön készíthet saját, tetszőleges felépítésű e-mailt a beépített drag & drop szerkesztővel. Ha egészen egyedi igénye van, akkor akár saját HTML kódot is beilleszthet az e-mailbe.

Használhatja az előre programozott, beépített e-mail sablonokat, vagy készíthet sajátot a beépített drag & drop e-mail szerkesztővel!